Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011
Η ΑΕΛ κέρδισε με 2-0 τον βάζελο και έδωσε στον κόσμο της κάτι να ελπίζει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Με ψηλά το κεφάλι ο κόσμος θα πορευτεί μέχρι το τέλος αλλά και μετά από αυτό, καθώς η ΑΕΛ θα πάρει ότι αξίζει-πιθανόν και λιγότερα.
Η παραμονή δεν μπορεί παρά να μοιάζει με θαύμα. Η ΑΕΛ όμως έχει δείξει πως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και μπορεί να σηκώσει το βάρος των επόμενων και τελευταίων 5 αγωνιστηκών. Είτε τα καταφέρει είτε όχι, ο κόσμος θα συνεχίσει να νιώθει περήφανος σε αντίθεση με οπαδούς άλλων ομάδων που προσκύνησαν το κατεστημένο ώστε να πάρουν κομμάτι της πίτας.

Η στήριξη του κόσμου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ακόμα και αν η ΑΕΛ μπήκε αργά στο παιχνίδι, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν στα ίσια. Κάποιοι πιθανόν να βλέπουν εφιάλτες και θα προσπαθήσουν να της τραβήξουν ακόμα περισσότερο το χαλί κάτω από τα πόδια. Το νου τους. Σε άλλα γήπεδα μπαίνουν μέσα για γριάς πήδημα. Εδώ θα έχουμε όλα τα δίκια με το μέρος μας. Καθώς επίσης το νου και σε όσους είναι στην ομάδα και δεν είναι πρόθυμοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για το μοναδικό σκοπό. Την ίδια τύχη θα έχουν και αυτοί.

*Ήρθε ο καιρός να αποδείξουν κάποιοι πως τα σπασμένα πλευρά και πόδια τους τα πονάνε ακόμα... Θα δούμε.....

*ΑΕΛ στην Α' ΑΕΛ στην Β' ΑΕΛ σ'όλη την αλφαβήτα. Τον θάνατο δεν τον φοβόμαστε. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου