Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011
Tα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους... Πάντα συμβαίνει και ισχύει αυτό...

Η ιστορία, Κώστα Κατσάρα, έγραψε πως σε αυτήν την χρονιά που σκορπίσατε όλοι σας θλίψη στον κόσμο της ΑΕΛ, όχι μόνο ανήκες ΚΑΙ ΕΣΥ στην στρατιά των δημοσίων υπαλλήλων που στοιχειώνουν το κουφάρι της ΑΕΛ, αλλά τόλμησες να στραφείς και να ξεσπάσεις την απογοήτευση για όσα εσύ και οι ομοίοι σου "καταφέρατε" να πετύχετε απέναντι στην ΑΕΛ, στον ίδιο τον κόσμο της ομάδας. Τόλμησες Κώστα Κατσάρα, να καταφερθείς απέναντι στον κόσμο της ΑΕΛ, την στιγμή που καρφώσατε άλλο ένα καρφί στην κάσα Της.

Το γεγονός έχει ως εξής. Μια 20άδα οπαδών μαζεύτηκε πάνω από την φυσούνα αναγκάζοντας τους παίκτες της ΑΕΛ σε αναγκαστική αποχώρηση. Τότε ο Κώστας Κατσάρας, μην αντέχοντας να του βρίζουν, το οικοδόμημά για το οποίο πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανος(τον Τσιμπάμπα στην συγκεκριμένη περίπτωση), γύρισε στην κερκίδα χωρίς σε καμία περίπτωση να σκύψει το κεφάλι και με περίσσιο θράσος αμόλησε από το στόμα του τα εξής: "Τι φταίει ο παίχτης ρε μαλάκες; Άντε γαμηθείτε ρε. Γαμιέστε!" Αφού το επανέλαβε πολλές φορές απέναντι στους σχεδόν αποσβολωμένους οπαδούς που δεν μπορέσαν ποτέ να πιστέψουν τι ακούνε (και χωρίς ποτέ προηγουμένως να έχει ο ίδιος προκληθεί) ήρθε και τον μάζεψε στην κυριολεξία ο γυμναστής της ομάδας Πανταζής.

Αυτό είναι η λεγόμενη "επίθεση στον Κατσάρα" όπως διαβάζουμε στα δημοσιογραφικά site.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Απλά να μην ξεχνάτε και εσύ και ο κοιμώμενος Ζιζού(που πανηγυρίζει τα γκολ της ομάδας σαν να τα βάζει η ομάδα στους οπαδούς της), πως χωρίς τον κόσμο της ΑΕΛ είστε ένα τίποτα. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αν θέλετε να μας ρωτήσετε, να στείλετε υλικό ή άρθρα στείλτε e-mail στο gate1larissa@gmail.com

Clopyright by History1Makers. Από το Blogger.