Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011
Έπειτα από διαφωνία των διοικήσεων συνοδευόμενη από άρνηση της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας, οι οπαδοί του ηρακλή δεν θα βρεθούν στην Λάρισα. Αυτό βέβαια προκαλεί μεγάλη έκπληξη καθώς οι οπαδοί της ΑΕΛ έκαναν εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για τον πρώτο γύρο. Πέρα από την αυτονόητη θέληση των οπαδών της ΑΕΛ, σε κάθε αγώνα εντός ή εκτός, να έχουν στο απέναντι πέταλο οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, καλό θα ήταν να επισημανθούν και τα εξής.

1. Οι προθέσεις που προπαγανδίζονται στα ραδιόφωνα προς τέρψη των προβάτων δεν μας ακουμπάν πλέον. Τα γεγονότα(ή μιας και μιλάμε με τεχνοκράτες τα νούμερα) των τελευταίων ετών δείχνουν πως η παε ΑΕΛ δεν έχει στις άμεσες προτεραιότητές της, την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ.  Τα κηρύγματα για το πως θα έπρεπε να είναι το έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν όσο παραμένουν μόνο στην θεωρία. Θέλουμε να πάμε παντού. Και αυτό διασφαλίζεται με το να παίρνουν εισιτήρια και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στη Λάρισα. Τελεία.

2. Το αίτημα για ανταπόδοση και του ακριβή αριθμού των εισιτηρίων (1500) που πήραν οι οπαδοί της ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο, καλό θα ήταν να βάλει σε σκέψεις τους οπαδούς του Ηρακλή όσων αφορά και την θέληση της παε τους. Οι ανακοινώσεις και οι λόγοι τιμής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να ξεπερνούνται σιγά σιγά στις συνειδήσεις των οπαδών.

3. Το κρυφτούλι των των παε όσων αφορά το θέμα της οργανωμένης μετακίνησης δεν μας ξεγελά... Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που μεταφράζονται σε πολέμους ανακοινώσεων και ο επικουρικός ρόλος των μπάτσων, στην όλη κατάσταση, δεν μας ρίχνει στάχτη στα μάτια. Είμαστε οπαδοί και έχουμε δικαίωμα να πάμε σε όλα τα πέταλα της γης. Και αυτό το δικαίωμα δεν το διαπραγματευόμαστε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αν θέλετε να μας ρωτήσετε, να στείλετε υλικό ή άρθρα στείλτε e-mail στο gate1larissa@gmail.com

Clopyright by History1Makers. Από το Blogger.