Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011



 Η εμμονή που παρατηρείται από τους δημοσιοκάφρους της πόλης μας σχετικά με το πανό που αναρτήθηκε στο 2ο πέταλο του γηπέδου μας με το μήνυμα "Η ΦΑΝΕΛΑ ΔΕΝ ΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΑ CLUB KAI TIΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ", δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί με τίποτα. Και δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί με τίποτα αν όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι και υπήρχε  κάτι που ονομάζεται ως δημοσιογραφική δεοντολογία...

 Αλλά ας μην γελιόμαστε. Είναι γνωστό το επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας στη Λάρισα. Ας μιλήσουμε με ονόματα μιας και όπως λένε αυτοί μιλάνε με πρόσωπο. Ο Κέλλας ή αλλιώς "αφού έχω πληροφορίες κύριε πηλαδάκη πως το μπάτζετ είναι μεγαλύτερο από αυτό που μας λέτε..." ακόμη δεν έχει διευκρινηστεί αν είναι "γαύρος" ή "βάζελος". Πάντως είναι σίγουρο πως ΑΕΛ δεν είναι. Ο Εξαρχάκης ή αλλιώς ο κύριος "η ΑΕΛ πέθανε" ή αλλιώς ο κύριος "δανείζομαι λεφτά από τον Πηλαδάκη" από την πολύ μαγκιά και το ταπεραμέντο κοντεύει να "κλάσει" τον απόλλωνα λάρισας που έχει μέσα του. Ο Καλογιάννης ή αλλίως κύριος "κερατάδες και δαρμένοι" ή αλλιώς κύριος "...η εφημερίδα που δουλεύω είναι "βούλγαρου" και εκτελώ εντολές" από την πολύ δημοσιογραφική δεοντολογία που κουβαλάει κοντεύει να του φύγει το μουστάκι. Ο Καραδήμος Δευτεριάτικα προλαβαίνει ίσα ίσα να ξεκινήσει την εκπομπή καθώς δεν χάνει παιχνίδι στο Χαριλάου. Έγινε άρης και γουστάρει ακόμα και μέσα στα στούντιο των σταθμών που δουλεύει αφού αν μπείς σίγουρα θα δεις για homepage σε κάποιο pc να υπάρχει το site του super3. Αλλά και πολύ ασχολήθηκα και με αυτόν καθώς δεν τον ακούει και κανείς. Next please. Ο Ευθυμίου γνωστός "βούλγαρος" που μάλιστα στην εκπομπή του κάνει και νύξεις για την καυτή τούμπα συγκρίνοντας την με το Αλκαζάρ χρησιμοποιώντας το σαν επιχείρημα για το ότι ο κόσμος της ΑΕΛ δεν είναι αντάξιος της προεδράρας που του έδωσε δουλειά. Ο φαντομάς Τριανταφύλλου που δεν θέλει να λερώσει τα χέρια του με μια ομάδα που παίζει μπάσκετ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ακόμα και αν το όνομά της είναι ΑΕΛ. Το ίδιο άραγε θα έκανε και με την ποδοσφαιρική ΑΕΛ; Ο "καραφλός" που λογικά όταν βγάζει τον πρόεδρο στον αέρα τον αβαντάρει για να κάνει παιχνίδι και να εξάγει τα γνωστά διαγγέλματά του. Ο Ασπρούδης που κάθετε και ακούει με ευλάβια τον Πηλαδάκη να αποκαλεί του συνδέσμους "μειοψηφία του κόσμου τις ΑΕΛ". Ο Λάζαρος που έχει το ακαταλόγιστο. Last but not least. Ο κύριος Τσούμαρης που μάλιστα όταν αναφέρεται στον εαυτό του μιλάει και με την λέξη οπαδός, ή αλλιώς ο κύριος "το κερατάδες και δαρμένοι εκφράζει την δημοσιογραφική δεοντολογία μου." ή αλλιώς o κύριος "έχω υπάρξει δημόσιος υπάλληλος της ΑΕΛ" ή αλλιώς ο κύριος "συντονίζω και είμαι υπέυθυνος για το δημοσιογραφικό μπουρδέλο της Λάρισας και εργοδότης γαυροβουλγαροσκουληκοδημοσιογράφων".

Αυτοί είστε ρε (...) που θα μιλήσετε και για τον λαό της ΑΕΛ. Αυτοί είστε. Βγείτε και πείτε ποιος είναι ο εργοδότης σας. Αν είναι ο λαός της ΑΕΛ πάντως τότε δεν θα έπρεπε να τρώτε ψωμί από αυτόν. Οι ΑΕΛάρχες που μορφώνουν και άποψη στον κόσμο βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία. Και αυτό που κερδίζουν από την ΑΕΛ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είναι λεφτά. Οπότε κηρύγματα για ΑΕΛική νοοτροπία δεν θα δεχτούμε από εσάς άλλα. Συνεχίστε το έργο σας αλλά το νου σας. Στο στόμα σας μην ξαναπιάσετε οπαδούς της ΑΕΛ. Κύριε Τσούμαρη οπαδοπατέρα καλά θα κάνεις να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τους οπαδούς της ΑΕΛ γιατί ξεχνάς ότι αυτοί ταίζουν εσένα και την οικογένειά σου γιατί αυτοί είναι η ΑΕΛ... Και όσο και να θες να κουκουλώσεις τις ευθύνες του εργοδότη σου αλλά και την κατάσταση στην ομάδα, κάνοντας αντιπερισπασμό στοχεύοντας τους οπαδούς της ΑΕΛ, θα πέφτεις πάντα στον ίδιο λάκκο.
Στη συνέχεια θα γίνουν και άλλες αναφορές στο τι ρόλο βαράνε κάποιοι στη Λάρισα. Για την ώρα συνεχίζουμε την μάχη για την παραμονή ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Για το αν και κατά πόσο θα έπρεπε να αναρτηθεί το πανί είναι θέμα να συζητηθεί μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ και πουθενά αλλού. Χωρίς κανέναν συντονισμό από κανένα ΑΕΛάρχη.

Όσο για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που θιχτήκανε κιόλας, ας μας πούνε τι από αυτά που γραφτήκανε ήταν ψέμματα, και κατα πόσο όταν βρίζονται και ρίχνουν κλωτσομπουνίδια στα αποδυτήρια ακόμα και για μια πετσέτα χρησιμοποιούν την έκφραση "θα σου γαμήσω τη μάνα"...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σκεφτήκατε πολύ για να το γράψετε αυτό; Το 80% των φιλάθλων της ΑΕΛ είναι εναντίων αυτού του πανό. Γκε γκε; Τι προσπαθείτε να μας πείσετε και τι προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο ότι καλά κάνατε και το ανεβάσατε; ΌΧΙ ΛΟΙΠΟΝ! Κάνατε μια πολύ μεγάλη ΜΑΛΑΚΙΑ και όσο πάτε να την μαζέψετε τόσο χειρότερα τα κάνετε. Άντε γεια τώρα γιατί πολύ πάνω σας το πείρατε... Νομίζετε ότι είστε υπεράνω της ΑΕΛ και ακόμα χειρότερα, νομίζετε ότι εσείς είστε η ΑΕΛ... Καλά ξυπνητούρια.

Ένας πραγματικός φίλαθλος της ΑΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ....ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ.....ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΑΕΛΟΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ 10000 rpm ,,,το πανω? απλα εμμετικο αυτος που το εγραψε?επικυνδυνος.οπως επικυνδυνη ειναι και η ολη κατασταση.δυστυχως στις ταξεις των φιλαθλων μας εχου συνταχθει και διαφορα φασιστοειδη.η τουλαχιστον με ακραιες εως φασιστοειδεις αποψεις.απλα κυριοι μην ξαναρθετε στο γηπεδο.

Gate1 είπε...

1ον Ξεκαθαρίζω πως το κείμενο δεν γράφτηκε από αυτούς που ανεβάσαν το πανό. 2ον Και εμμετικός και τα πάντα αλλά πείτε μου πού γράφει ψέμματα μέσα και τεκμηριώστε το και το σβήνω στην στιγμή το κείμενο. 3ον Εσύ που λές για 80% έκανες γκάλοπ και το ξέρεις αυτό το ποσοστό? Η πιστεύεις μάλλον τον Τσούμαρη.? 5ον. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν το πανό ήταν καλή ή κακή κίνηση. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Και κυρίως των οπαδών της ΑΕΛ. Αυτό που γράφουμε είναι πως αεπό αυτά τα άτομα δεν ανεχόμαστε την στοχοποίηση οπαδών της ΑΕΛ. 6ον Το πανό με τα στριγκάκια το θυμάστε? Μάλλον όχι. 7ον. Η στοχοποίση των οπαδών της ΑΕΛ από αυτούς τους δημοσιογράφους αποτελεί ξεκάθαρα κίνηση αντιπερισπασμού. 7ον. Δεν διεκδικούμε την ανάδειξή μας ως ΑΕΛάρες και δεν βγάζουμε ΑΕΛόμετρα. Απλά την αλήθεια γράφουμε. Τόσο δύσκολη είναι για να την αντιμετωπίσετε? Όταν ο Τσούμαρης στο άρθρο του λέει πως αυτοί που το κάναν αυτό δεν είναι ΑΕΛ και πρέπει να πεταχτούν από το γήπεδο είπατε τίποτα? Έβαλε ΑΕΛόμετρα ή όχι? 7ον Αυτό το άρθρο για τους δημοσιογραφίσκους της Λάρισας θα γραφόταν σε κάποια φάση ούτως ή άλλως. Ξέρουμε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό όπως δεν είναι και η κατάλληλη στιγμη για στοχοποίηση οπαδών της ΑΕΛ. 8ον. ΑΕΛ είναι οι οπαδοί της και ΜΟΝΟ. Αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε. 9ον. Με χαρά αναμένουμε οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Και το εννοούμε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την αντίθετη άποψη...

Ανώνυμος είπε...

axaxaxa....eiste asteoi eseis oi apo panw...otan swthei i omada tote tha tous zitisoun sygnwmi autoi pou sikwsan to pani.twra vasi apodosis kai prospatheias twn paixtwn tous teleutaious 2 mines kala ekane kai anevike auto to pano.eseis an agapate tin epixeirisi sas kai kapoioi adiaforoun kai einai etoimoi na tin katastrepsoun den thelete na tous gamisete tis manes??den thelete na tous diwksete olous autous pou pane na katastrepsoun kati pou agapate kai sas dinei kai lefta??e to idio einai k gia mas i ael.mporei na min mas plirwnei alla tin agapame perissotero ap ti gynaika mas ap ti douleia mas perissotero apo kathe ti gyrw mas..paixtes gamimenoi eseis mas odigisate stin teleutaia thesi...o monos pou den ftaei einai o kosmos..koitakse na swsete tin omada mas vima vima alliws tha sas gamisoume oti exete kai den exete(afou sas peirazei i leksi manes).valte ti glwssa mesa mounopana kai afiste tis anakoinwsis giati an to pano evgaine prin 2-3 agwnes tha tin pnigate giati tote an tolmousate na vgalete anakoinwsi tha eisastan nekroi..voulwste to twra kai doulepste kai min anoigiste poly.o kosmos den ksexnaei..sto imperial ntabiza kryvosoun mexri to prwi..swste tin ael mas kai parte dromo enas enas.gt kyrie arxige tha se gamisei o laos tis ael an pesoume..oso gia esas kyrioi me ta panw sxolia den eimai sigouros an eiste sto gipedo an i ael pesei sti b ethniki...!

Ανώνυμος είπε...

Για τον τελευταίο και το σχόλιο του. Τα επιχειρήματα που λες είναι για γέλια όπως και το σκεπτικό σου... Η ΑΕΛ δεν είναι επιχείριση σου και ούτε μαγαζάκι σου για να την κάνεις ότι θέλεις. Το πόσο αγαπάς την ΑΕΛ είναι άσχετο γιατί και μεις αγαπάμε την ΑΕΛ και την υποστηρίζαμε όχι στην Α αλλά από την Γ εθνική. Αν η ομάδα πέσει φέτος για εμένα δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς έχω διαρκείας και θα πάρω και του χρόνου γιατί δεν με νοιάζει να βλέπω την ομάδα στην Α Εθνική απλά να βλέπω μια ΑΕΛ που θα παίζει μπάλα και θα χαίρομαι κάθε φορά που πάω γήπεδο. Φέτος δεν έγινε αυτό και υπήρξαν πολύ παράγοντες που έγινε αυτό. Την ομάδα όμως παρόλα αυτά την αγαπάμε όπως είπα και την στηρίζουμε και θα την στηρίζουμε χωρίς να βρίζουμε μάνες και να απειλούμε ποδοσφαιριστές. Αυτά είναι απλά αλητείες και αυτοί που τα κάνουν είναι απλά μαλάκες. Εγώ θα είμαι και του χρόνου γήπεδο γιατί αγαπάω την ομάδα. Εσύ πάλι αμφιβάλω γιατί στα αρχίδια σου για την ΑΕΛ το μόνο που νοιάζει εσένα και τους ομοίους σου είναι πως θα πουλήσει μούρη στον παοκτζή και τον βολιώτη. Η πικρή αλήθεια είναι αυτή δυστυχώς και αν έχεις άλλη άποψη πες την. Όλα όσο έγιναν φέτος δεν έγιναν από πόνο για την ομάδα αλλά γιατί θίχτηκε ο εγωισμός κάποιων και καλά ΑΕΛάρων... Πίστεψε με ποιο πολύ ΑΕΛ από μένα δεν μπορώ να δεχτώ ότι είσαι και δεν μπορώ να περιγράψω τι έχω περάσει με αυτή την ομάδα μέσα μου. Και σου λέω ξεκάθαρα ότι όλα όσα έγιναν από τους και καλά φιλάθλους μόνο κακό έκαναν και κάνουν στην ομάδα. Και για το πανό από την στιγμή που αυτοί που το ανέβασαν δεν το υπέγραψαν δεν έχουν και το δικαίωμα να το ανεβάσουν γιατί έτσι φαίνεται ότι τους εκφράζει όλους. Αν θέλετε πανό κύριοι να έχετε τα αρχίδια να το υπογράψετε. Γιατί το ότι το 80% ήταν εναντίων δεν βγαίνει από δημοσιογράφους αλλά από συζητήσεις με απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ. Δεν άκουσα ούτε έναν να συμφωνεί. Σημειωτέον ότι δεν ανήκω σε κανέναν σύνδεσμο και ούτε με νοιάζουν οι μεταξύ τους αντιμαχίες παρά μόνο η ΑΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

ama den eimastan emeis omws tha isoun i poutanitsa tou paok kai tou volou malaka.tha etrwges mapa kai tha eleges kai euxaristw..an gnwrizeis ektos ap tin podosfairiki itan gia emas yparxei kai i opadiki itta.twra oso afora to poso ael eisai sta arxidia mou re file se grafw oso den mporeis na fantasteis..ARAGE POIOS EINAI PERISSOTERO AEL,AUTOS POU TA EZISE OLA MAZI TIS I AUTOS ZEI ME TI SKEPSI KAI TO ONEIRO POTE THA SYMVOUN KSANA GIA NA TA ZISEI?
TO 80% VGAINEI AP TO KEFALI SOU KAI APO POUTHENA ALLOU KI AP TA ALANIA POU AKOUS STO RADIO VLEPE PAPADOULI EXARHAKI KTL.
LOIPON GIA NA TELEIWNOUME DEN EIPA OTI I AEL EINAI EPIXEIRISI I MAGAZAKI DIAVASE KALA PRIN GRAPSEIS TIN PIPA SOU.TWRA TO POU IMOUN EGW STI G ETHNIKI ASE NA TO KSERW EGW.KOITA TON EYATO SOU KAI TI KANEIS ESY GIA TIN AEL.EGW KSERW TI KANW..KAI MALLON IRTHE KAIROS NA KATALAVEIS KATI POU NOMIZW DEN TO EXEIS KATALAVEI OLA TA XRONIA POU LES PWS EISAI AEL.KOUMANTO STIN OMADA MAS KANOUME EMEIS,O KOSMOS...!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι.
Αυτό το πατσαβούρι που αναρτήθηκε στο γήπεδο της ΑΕΛΑΡΑ μοιάζει με έργο "φίλων" του μπάογκ ή του γκέη και σε καμία περίπτωση οπαδών της ΑΕΛΑΡΑΣ. Σαν φίλαθλος ντρέπομαι που κάποιοι στην απελπισία τους βρίζουν μανάδες ποδοσφαιριστών μας. Αν ακόμα δεν το έχετε μετανοιώσει διαβάστε (γιατι δεν βλέπατε) σε ποιούς 11 απευθυνθήκατε εκείνη τη στιγμή.
Με την ευχή να μην ξαναδώ στο γήπεδο της ΑΕΛΑΡΑΣ κάτι παρόμοιο...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΚΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.ΠΩΣ;ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ,ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

AMA KANEIS KOYMANTO ESY KATEBA NA STHSEIS K THN OMADA GIA TO SABBATO..TA XEIS MPERDEPSEI TA PRAMATA.O KATHENAS EXEI PERASEI K PERNAEI TIS FASEIS TOY ME THN AEL K AKOLOYTHAEI GIATI GOYSTAREI!INE DN INE SINDESMITIS.I SIMPLIRWSI TOY GATE1 STIN ARXI MAS KALYPTEI OLOYS..O KATHENAS GIA TO PANI KRINEI MONOS TOY..OI DIMOSIOGRAFOI TO BOULO
KSEKOLISTE ENWMENOI KANAME OTI KANAME..STO FINALE K STA SKATA NA PESOYME PALI EKEI THA MASTE K TO KSEROUME

Ανώνυμος είπε...

"an gnwrizeis ektos ap tin podosfairiki itan gia emas yparxei kai i opadiki itta"

+

KOUMANTO STIN OMADA MAS KANOUME EMEIS,O KOSMOS...!

=

GIA AYTO POTE DEN PROKITE NA KANOYME TIPOTA..KAI OTAN KATAFEROYME KATI THA EINAI GIA LIGO..

*KAI DEN EINAI 80%..EINAI PARAPANO

Ανώνυμος είπε...

Peite ta re paidia! eidika me ton teleutaio symfwnw apolyta!

Ανώνυμος είπε...

gate 1 eisai swstos se osa les...anaparigaga kai to arthro sto blog mou kai den iksera vasika poianou einai gia na valw pigi..sorry pou klapike...http://visinifanela.blogspot.com/2011/01/blog-post_8254.html

Gate1 είπε...

Δεν παίζει κανένα πρόβλημα για την αναδημοσίευση εφόσον κιόλας υπάρχει η πηγή... Βασικά και να μην υπήρχε η πηγή η άποψη είναι αυτή που μετράει και προσπαθούμε να αναπαράγουμε. Δεν γράφουμε για να ποζάρουμε τους εαυτούς μας.

Με λύπη παρατηρώ πως κανείς δεν μιλάει για το βασικό θέμα του άρθρου -παρά μόνο για το πανό. Επίσης με λύπη παρατηρώ πως το άρθρο έδοσε αφορμή σε όλους να αρχίσουν να βγάζουν ΑΕΛόμετρα. Μπορείτε να πείτε την άποψή σας χωρίς να χρησιμοποιείται εκφράσεις όπως "εσύ δεν είσαι ΑΕΛ". Αντιπαραθέτουμε απόψεις και όχι την μαγκιά μας. Άλλωστε με αδέρφια μιλάτε μην το ξεχνάτε... Είναι λυπηρό που αναγκαζόμαστε να αανεχόμαστε σχόλια που προσβάλλουν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς συνοπαδούς μας. Στο μέλλον όμως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή ειδικά σε αυτό.

ΥΓ. Για τους δημοσιοκάφρους έχει κανείς να πει τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

re sy afoy fenontai oi dimosiografoi apo makria ti einai o kathenas..den xriazetai na leme ta aytonohta.. ekei oloi simfonoyme..eno me to pano oxi..giayto kai pige ekei i koybenta..

Ανώνυμος είπε...

Τους δημοσιογράφους χεσμένους τους έχουμε γι'αυτό και δεν ασχολούμαστε. Έτσι κι' αλλιώς οι περισσότεροι άσχετοι είναι. Τώρα αν είναι υποκινούμενοι κτλ και σε ποια ομάδα πρόσκεινται δεν ξέρω και δεν μπορώ να έχω άποψη. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση με το πανό, είμαστε όλοι αντίθετοι είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι και γι'αυτό μην βάζετε τους δημοσιογράφους μπροστά ότι και καλά αυτοί κινούν τα νήματα και περνάνε γραμμές γιατί έτσι υποτιμάτε και την νοημοσύνη μας.

Ανώνυμος είπε...

diavaste erwthseis pou kanan ston kwstenogloy simera..

Ανώνυμος είπε...

gia tous dhmosiografoys tha symfwnhsw 100%, alla me to pano tha diafonisw 10000000%
den goystarw oi opadoi tis AELaras mas na mimounte kafrilikia toy pok kaoi toy voylgaroy
AELeos

Ανώνυμος είπε...

O Kalogiannhs pantws soy xrewnei to pani sthn shmerinh match...
http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4267:-qthe-matchq&catid=52:2009-01-19-11-30-33

tsimpampa1strikesback είπε...

Για το πανί και για το αν έπρεπε να αναρτηθεί τα γράφει πολύ καλά ο Gate1:

"Για το αν και κατά πόσο θα έπρεπε να αναρτηθεί το πανί είναι θέμα να συζητηθεί μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ και πουθενά αλλού. Χωρίς κανέναν συντονισμό από κανένα ΑΕΛάρχη."

Από κει και πέρα κανένα τσιράκι του πηλαδάκη και κανένα αρπακτικό δεν έχει δικαίωμα να βάζει στο στόμα του τον κόσμο της ΑΕΛ, πόσο ακόμα να τον διώξει από το γήπεδο.
Τώρα ξαφνικά ξυπνήσατε όλοι μουνόπανα.
Που είσασταν όταν στα αποδυτήρια γινόταν της πουτάνας?
Που είσασταν όταν ο νταμπίζας εδώ και πόσα χρόνια έκανε ό,τι γούσταρε?
Δεν σας είχε δώσει ακόμα εντολή το μεγάλο αφεντικό να τον φάτε παρά μόνο μετά τον αγώνα με το αεκάκι που ξαφνικά βγήκατε και τα είπατε όλα?
Πως γίνετε όταν θέλει να ξεφορτωθεί ο πηλαδάκης έναν παίχτη να καλλιεργείται κλίμα εναντίον του και μετά από έναν μήνα να αποτελεί παρελθόν?
Πότε θα σταματήσετε να παίρνετε πίπες στον πηλαδάκη όταν του παίρνετε συνέντευξη?
Πότε θα βγείτε και θα πείτε στον κόσμο για ποιο λόγο έτρεχε και μάζευε υπογραφές για να γίνει το καινούριο γήπεδο?

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους μακριά τα χέρια σας από τον κόσμο της ΑΕΛ.

Όσο σκέφτομαι σε τι σημείο μας έφτασαν (διοίκηση,παίχτες) μετά το ματς με τον ατρόμητο και γενικώς την κατάσταση που επικρατεί φέτος δεν πρόκειται να καταλογίσω καμία ευθύνη σε οποιαδήποτε ενέργεια οποιουδήποτε οπαδού ακόμα κι αν διαφωνώ, ακόμα κι αν με χωρίζουν πολλά σε βασικά θέματα.

Και μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό ξαφνικά βγάζουν ανακοίνωση οι κοιμισμένοι.
Που είσασταν ρε όταν μας έβαζε 8 γκολ το κοτόπουλο σε 2 ματς?
Που είσασταν ρε στο περιστέρι?
Που είσασταν στο τελευταίο ματς στο αλκαζάρ?
Που είσασταν στο πρώτο ματς στο καινούριο γήπεδο?

Σας πείραξε ένα πανί?

Όταν σας πονάει και καλά η κοιλίτσα,όταν σας πονάνε και καλά οι προσαγωγοί,όταν μαλώνετε μεταξύ σας για μια πετσέτα,όταν βγαίνετε έξω και πίνετε μέχρι το πρωί γιατί και καλά δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε ξένη χώρα,όταν κρεμάτε την ομάδα επειδή δεν σας ξεκίνησε στην 11αδα σε κάποιον αγωνά τότε όλα καλά?

Όποιος θέλει να φύγει να τα μαζέψει και να μας αδειάσει την γωνιά.

Εμείς έχουμε μπει ήδη μέσα στην φωτιά!Εσείς πότε θα βάλετε τα πόδια σας έστω?

Ανώνυμος είπε...

naagiasei to stoma sou re tsimpampa1strikesback...
mas exoun zalisei ta paparia gia ena pani kai kathontai ta ornia kai mou tous dikaiologoun..les kai ti epathan ta mounopana..ekanan mia niki kai tha tous kanoume kai theous...EIMASTE AEL RE XAMOURES KSIPNATE..oute dabizas oute pidakis oute kostenoglou..EIMASTE AEL...opoios den mporei na to katalavei kai noiazetai perissotero gia auta ta paixtakia (an mporeis na ta peis etsi) para gia ton lao tis larissas na paei na gamithei edw kai twra...!
oso gia kapoia parapanw sxolia se opoion den aresei na einai kapoios opados kai ton thelei aplo filathlo na PAREI TA ARXIDIA MAS K AUTOS.OSOI GOUSTAROUME EIMASTE OPADOI KAI OSOI SKATWFLOROI pou to mono pou kanoun einai na vgainoun sta kwloradiofwna otan i omada paei skata...to mpoulo oloi re..AELARA MONO.g_1 OPWS PALIA....

Ανώνυμος είπε...

vgeite twra re mounopana kai peite gia to pano...sas prosvalame tous paixtarades...rompes tha mou to paiksete kai yperano...PAIXTES GAMIMENOI AN PESEI I AEL THA PETHANETE...

Ανώνυμος είπε...

wraio to pano mou arese..alla to vrhka poly lait...perimenw kati pio dynato..
kai eseis dhmosiografakia ths plakas..kala 8a kanete thn nea xronia,na vrhte stegh na grapsete,giati polu apla,den 8a yparxei kaneis na sas akousei oyte na sas diavasei.
aaaa ema8a pws merikoi piathkate apo ta swsivia pou eriksan oi gayrovazeloxanoumivoulgaroskoulikia...
einai mhpws psemmata...gia peste mas???????

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αν θέλετε να μας ρωτήσετε, να στείλετε υλικό ή άρθρα στείλτε e-mail στο gate1larissa@gmail.com

Clopyright by History1Makers. Από το Blogger.