Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011
Τα παλικάρια με το κατάπτυστο πανό "ξαναχτύπησαν" και εμείς τους απαντάμε... Και ανώνυμοι, και λασπολόγοι, και ψεύτες!
1.Oποιοσδήποτε συσχετισμός του συγκεκριμένου blog με το πανό είναι απολύτως άστοχος. Άλλοι είναι αυτοί που έχουν χρέος να επωμιστούν την υποστήριξη των πράξεών τους. Το άρθρο που αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο blog, για την ακρίβεια, δεν πήρε καν θέση σχετικά με το θέμα. Άλλωστε είπαμε πως ο καθένας έχει την δική του κρίση. Ξεκάθαρα, επιμένουμε όμως πως, το παράστημα, το παρελθόν και οι σκοποί των εν λόγω "δημοσιογράφων" άνευ πτυχίου, δεν τους επιτρέπουν να πιάνουν στο στόμα τους οπαδούς της ΑΕΛ.

2.Ανώνυμους θα μας αποκαλέσει ποιός; Η Ντέμπορα και ο Μουτζαχεντίν; Εμείς γράφουμε και θα γράφουμε ανώνυμα γιατί δεν εκπροσωπούμε κανέναν, γιατί δεν έχουμε σκοπό να καπελώσουμε κανέναν, γιατί δεν έχουμε ανάγκη να ποζάρουμε τον εαυτό μας παρά μόνο να εκθέσουμε τις απόψεις μας, γιατί τέλος στις προθέσεις μας δεν είναι το να "πουλήσουμε" το όνομα και την οπαδική μας υπόσταση ως προϊόντα προς κατανάλωση...

3. Το να αποδείξουμε ότι σκοπός μας δεν είναι να λασπολογήσουμε, είναι λίγο δύσκολο, καθώς ούτε το μέσο αλλά ούτε η ανωνυμία μας, το επιτρέπουν. Παρ'όλα αυτά τα γραφόμενά μας όλο αυτόν τον καιρό ΚΑΙ ΜΟΝΟ μπορούν να καταδείξουν το ποιοί είμαστε. Η λάσπη που πετάτε εσείς στα μάτια και στα αυτιά των Λαρισαίων, άραγε, πόσο κοστίζει;

4. Ο χαρακτηρισμός "ψεύτης" όσα θαυμαστικά και αν τον ακολουθήσουν, παραμένει να ζητά και την ανάλογη τεκμηρίωση. Από χαρακτηρισμούς άλλωστε εσείς και ο εργοδότης σας, μας χορτάσατε, αλλά από ουσία μηδέν... Η ίδια μπουρδολογία, και ΑΕΛ δεν βλέπεις ούτε με το κιάλι.

5. Αν νομίζετε πως με "νομικές κινήσεις", θα φιμώσετε την αλήθεια και την συνείδηση τότε είστε γελασμένοι.

6. Τέλος, η ανυπαρξία και το επίπεδό σας, μας αποτρέπουν από το ασχοληθούμε έστω και ένα παραπάνω δευτερόλεπτο μαζί σας. Σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με εσάς δεν πρόκειται να μπούμε. Τα κενά λόγια και γραφόμενά σας θα μένουν πάντα στο μυαλό όλων μας, θυμίζοντάς μας το ποιοί είστε και το πόσο μεγάλο κακό κάνετε στην ΑΕΛ.

"Αν ψάχνεις για ΑΕΛ, μόνο στις κερκίδες να κοιτάξεις. Και μην τραβήξεις το βλέμμα σου από κει, γιατί μόνο πουλημένες περιφερόμενες ψυχές θα αντικρύσεις..."

3 σχόλια:

Kaskanter είπε...

Καλά τα είπες....Πολύ καλά...Αλλά...
Εξήγησε στον μπούφο, ότι δεν είναι είμαι ΟΥΤΕ ΕΓΩ πίσω από το προηγούμενο άρθρο...
Λέει ότι ξέρει ποιοί είμαστε, και ότι μας έγραψε στα αρχίδια του....

Αλλά που να δεί τα δικά μας;Του μπουκώσαμε το στόμα...
Λέω στο επόμενο στην αρένα, να πάω δημοσιογραφικά... Αν με ξερει θα με χαιρετήσει!!!!

Ανώνυμος είπε...

k genikotera i sigekrimeni san efimerida dn leei k kati..roufianilikia,kaki piotita klp..se grafoume st arxidia mas moutsaxentin!

Gate1 είπε...

O ήχος της σιωπής.

Eπειδή το blog δέχεται μεγάλη καθημερινή επίθεση, γραμμένη σε φύλλα που στάζουν βρώμικο μελάνι, κρίνεται αναγκαίο από τους διαχειριστές του, να ξεκαθαριστεί στους φίλους της ΑΕΛ και μόνο, πως η μη ανταπόκριση του blog στην εν λόγω επίθεση, μόνο από αδυναμία και φόβο δεν προέρχεται. Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε. Την αλήθεια. Δυστυχώς ή ευτυχώς πονάει και μάλιστα πολύ, όσους δεν είναι (και δεν θα είναι ποτέ) έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν. Στην επίθεση λοιπόν που δεχόμαστε, απαντάμε με τον ήχο της σιωπής. Και αυτός ο ήχος της σιωπής είναι πιο ισχυρός από κάθε βουβό κρότο. Και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Και ας μας κρίνει η ιστορία...


Τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.
Εγώ που κάνω όνειρα κι έχω πολλά ωραία να χάσω,
κάνω και την αρχή -- δε γουστάρω να ησυχάσω.
Τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω
κι ας έχω τόσα πολλά κι ωραία να χάσω.
Κι ούτε στιγμή μη ρωτάς τι θα απογίνω,
μου φτάνει που δε γουστάρω να ησυχάσω
που είμαι εδώ και θέλω τη βολή σου να χαλάσω πες μου, τι άλλο φοβάσαι...

History1Makers

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αν θέλετε να μας ρωτήσετε, να στείλετε υλικό ή άρθρα στείλτε e-mail στο gate1larissa@gmail.com

Clopyright by History1Makers. Από το Blogger.