Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010
Κάποιοι διαβάσανε το άρθρο του Σαμπράκου και ξαφνικά ανακαλύψανε την Αμερική. Όλα αυτά είναι γνωστά. Αποδεκτά; Ξεκάθαρα ΟΧΙ! Αλλά γνωστά. Σε ένα πρωτάθλημα που κάνει κουμάντο ο Μπέος και ο κάθε Μπέος, ο Μαρινάκης και η παρέα του -τα ονόματα είναι τυχαία- θα πρέπει να προστατέψεις την ομάδα σου. Πληρώνοντας και προσκυνώντας στον κάθε πουσταρά; ΟΧΙ! Για την ΑΕΛ μας ΟΧΙ! Καλύτερα στην Β, στην Γ και στα τοπικά, παρά στην Α και να είσαι δορυφόρος και παράρτημα... Γιατί για την ΑΕΛ μιλάμε. Η ΑΕΛ δεν είναι καμιά ομαδούλα χωρίς ιστορία χωρίς τσίπα και τσαμπουκά.

Και τι να κάνεις για να την προστατέψεις; Πρώτα απ'όλα να φτιάξεις ομάδα-και όταν λέμε ομάδα εννοούμε ομάδα- γιατί δεν είναι τυχαίο που παρ'όλο που μας σφάζαν στο γόνατο δεξιά και αριστερά από τις πρώτες κιόλας αγωνηστικές, ο κόσμος δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία μέχρι πρότινος... Και πολύ σωστά έκανε και δεν ασχολούταν, γιατί ακόμα και στο ματς με τον παοκ για παράδειγμα αν η ομάδα ήταν σοβαρή και είχε το ματς στο 4-1 άντε να σε σφάξει μετά το κάθε κοράκι... Κανείς δεν διαφωνεί ότι η ΑΕΛ με 50-50 διαιτησίες θα είχε 7-9 βαθμούς παραπάνω και αυτήν την στιγμή δεν θα βρισκόμασταν σε αυτήν την κατάσταση, αλλά η ομάδα παρ΄όλα αυτά παραμένει μια ομάδα εύκολη λεία στις διαθέσεις του κάθε παραγκοπουσταρά!

Τι άλλο; Ποιος να σε σεβαστεί με τον Παπακώστα, τον Κωνστάντο και τον Τζήμα; Ποιός να σε σεβαστεί με τον Ζήση που δυστυχώς διαπιστώνουμε πως κάνει και αυτός απλά δημόσιες σχέσεις; Ποιός να σε σεβαστεί όταν βγαίνεις και δηλώνεις πως βαριέσαι να ασχοληθείς με την διαιτησία; Ποιός να σε σεβαστεί όταν σε σφάζουν μες την έδρα σου και εσύ κυνηγάς τους οπαδούς σου; Ποιός να σε σεβαστεί όταν δεν σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου; Η ΑΕΛ πληρώνει τις αμαρτίες της γιατί η παράγκα μπορεί να κυνηγάει μόνο ομάδες με τα προβλήματα της ΑΕΛ. Γιατί η παράγκα όπου βρίσκει κάνει... Και τι να πεις και να κάνεις στην τελική από την στιγμή που ξέρεις πως σαν οπαδός αν προσπαθήσεις να αντιδράσεις απέναντι στην  παράγκα, ο πρώτος που θα σε δείξει με το δάχτυλο είναι ο πρόεδρος της ίδιας σου της ομάδας.

Καταλήγοντας λοιπόν διαπιστώνουμε πως η ΑΕΛ δεν προστατεύτηκε. Η ΑΕΛ δεν έχει ούτε την διοίκηση ούτε την ομάδα, ούτε την παραγοντική δύναμη(η οποία θα μπορούσε να μεταφραστεί απλά ως απόλυτη ανεξαρτησία δηλαδή καθόλου δημόσιες σχέσεις) για να ανταπεξέλθει σε μια επίθεση της παράγκας. Και όταν αφήνεις την πύλη του κάστρου σου ανοιχτή, δεν τα βάζεις με αυτόν που θα μπουκάρει μέσα.

ΥΓ. Προς κύριο Σαμπράκο: ο κόσμος αυτής της ομάδας της αφρικανικής χώρας, γκρίνιαξε και κόντεψε να μπουκάρει όχι γιατί έπεσε στην παγίδα, αλλά γιατί απαιτούσε από τον Πηλαδάκη να προστατεύσει την ομάδα. Τόσο απλά. Τόσο κατανοητά.

ΥΓ2. Τραμπουκισμούς και τρομοκρατεία θέλουν, αυτά θα έχουν....

ΥΓ3. Ελπίζουμε κύριε Πηλαδάκη η ΑΕΛ να έπεφτε με ψηλά το κεφάλι και αξιοπρεπώς, ακόμα και αν τα κέντρα αποφάσεων τα είχαν άλλα λαμόγια.... Με λίγα λόγια το κατά πόσο θα είναι ανεξάρτητη η ΑΕΛ(και όχι εσείς όπως λανθασμένα δηλώσατε) ελπίζουμε να μην εξαρτάται από το ποιος κάθεται στα κέντρα αποφάσεων... Γιατί αν είναι έτσι, παπάρια ανεξαρτησία είναι αυτή. Και ΝΑΙ έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου